top of page

Предлагани курсове

В школата може да се обучавате в малки групи или напълно индивидуално, въз основа на Вашите предпочитания и нужди. Изберете подходящата за Вас програма и не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси или предложения! 

Групово обучение

Груповото обучение се провежда в нашия офис в групи с максимум 5 курсисти. Обучението следва точно определен план и е фиксирано в точни часове и дни. Началните нива включват 51 учебни часа, всеки по 40 минути. 5 от тях са отделени за култура, а не за граматика. Взимат се по 3 уч. часа на посещение, 2 пъти седмично.  Курсовете в събота и неделя са по-интензивни, като при тях се взимат по 4 уч.ч. в двата последователни дни.

Плюсът на този вид обучение е, че срещате нови интересни личности, с които взаимно се надъхвате.

Групи се сформират при минимум 3 записани желаещи.

При пропуснат урок, при желание, може да уговорите допълнителен компенсаторен индивидуален урок за наваксване на материала. Той се заплаща допълнително според действащия ценоразпис. 

Полуиндивидуално обучение

Полуиндивидуалното обучение се провежда при двама желаещи (близки или непознати). При него има възможност за напасване на часовете спрямо техните възможности и желания и скоростта на преподаване зависи от тях, но обикновено темпото е малко по-бързо от това в по-големи групи.

Индивидуално обучение

Индивидуалното обучение Ви дава най-голяма свобода кога и колко часа да вземете за един път. Материалът се избира въз основа на Вашите цели и нужди. Уроците могат да бъдат в предплатен пакет, с фиксиран предварително план за часовете (кои дни и в колко часа ще се провеждат), но могат да бъдат и напълно неангажиращи, като се заплащат в деня на урока и се уточнявате с преподавателя за ден и час седмица за седмица. 

Корпоративни клиенти

Ако искате Вашите служители да се научат да четат и разбират основен арабски, то ние можем да организираме и подготвим специален курс за тях, в зависимост от естеството на тяхната работа - дипломати, полицаи, адвокати и др. Обучението може да се проведе изцяло във Вашия офис в удобно за Вас време. За повече информация и оферти, свържете се с нас! 

Всички форми на обучение могат да се провеждат на място в нашия офис или онлайн от всяка точка на света.

За повече информация, моля, вижте раздел  Цени и се запознайте с общите условия. Те важат за всички форми на обучение. 

Ornate Ceiling in Topkapı Palace

Свържете се с нас:

+359 886 65 08 58

julyana.romeo49@gmail.com

bottom of page